Alejandro Rodríguez
Originario de Manzanillo, Colima. De
familia siempre involucrada en el ramo de la gastronomía, la comida de su madre
es la inspiración. Desde hace 8 años dirige como Chef el equipo que ha
destacado la cocina del Restaurante 7 Seas, ubicado en el Hotel Cabo Surf. Su
liderazgo contagia el gusto por lo que hace, más allá del trabajo, es una
cocina de valores, con un gran nivel de compromiso, personal y profesional.
A native of
Manzanillo, Colima, Chef Alejandro comes from a family that has always been
involved in gastronomy. In fact, his inspiration comes from his mother’s
cooking. For the past eight years, Alejandro he has been the chef and leader of
the team that is the highlight of the 7 Seas Restaurant located in the CaboSurf Hotel. His leadership spreads his love for what he does. It goes beyond
work. It is a cuisine that demonstrates his values as well as the level of his personal
and professional commitment.
Cocina ecléctica combinada para reinventar sabores
El Restaurante 7 Seas, es quizá uno de los lugares más íntimos y
privilegiados del destino, de cara al Mar de Cortés, bajo lo exquisito de una
elaborada palapa de palma y confortable decoración, se invita a vivir un
agradable momento de relajación, sentirse acogido para disfrutar los deliciosos
desayunos, a la hora del lunch y por las noches, con un servicio de excelencia,
siempre rodeado de la calidez de la familia 7 Seas.
An eclectic cuisine
that reinvents flavors
The 7 Seas Restaurant quite possibly occupies
one of the most intimate and privileged locations in the area. Guests gaze out
on the Sea of Cortez and relax in a comfortable décor under an exquisite and
elaborate palm palapa. The atmosphere is inviting and welcoming and it doesn’t
matter if it’s a delicious breakfast, lunch or an evening repast, guests are
always surrounded by the warmth of the 7 Seas family.
Cocina ecléctica que prevalece en el gusto de la gente, así se suma la
creatividad y elaboración de platillos que sorprenden, cuidando la calidad de
una dieta sana con productos frescos y orgánicos, en la constante de superar
expectativas.
The eclectic cuisine is the result of what diners prefer. The variety adds creativity and the creation of amazing dishes. Fresh and organic produce ensures quality and a healthy diet. Chef Alejandro is always looking to increase and meet expectations.
The eclectic cuisine is the result of what diners prefer. The variety adds creativity and the creation of amazing dishes. Fresh and organic produce ensures quality and a healthy diet. Chef Alejandro is always looking to increase and meet expectations.
Fotógrafo professional Daniel Jiréh captando detalles de 7 seas Restaurant que podran disfrutar en nuestra nueva edición de Gastronomía.
Professional photographer capturing the essence of 7 seas Restaurant. You can read the new online edition here.
Predomina en el menú la barra de mariscos que se combina con especias y
salsas madres para reinventar sabores que conquistan paladares exigentes. A la
carta el tradicional atún pomodoro sobre una cama de arroz cremoso es una
excelente selección, así como la frescura de la trilogía del tartar de atún y
el pescado garden acompañado de bolitas de queso de cabra con nuez de la india.
Dentro de la variedad de postres las crepas de plátano son un verdadero
deleite.
Horarios para desayuno, comida y cena.
The menu emphasizes the famous seafood bar. Chef Alejandro combines spices with his mother’s sauces to reinvent flavors that conquer just about any palate. An excellent selection on the regular menu is the traditional pomodoro tuna on a bed of creamy rice. So is the fresh tuna tartar trilogy and cabrilla garden greens accompanied by goat cheese with Indian Nuts. Among the various desserts, the banana crepes are a real delight.
Open daily for breakfast, lunch and dinner. Seating capacity for 100 guests.
TENDENCIA te invita a visitar este increíble lugar frente al Mar de Cortés en San José del Cabo.
TENDENCIA invites you to visit this amazing place in front of Sea of Cortez.
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